Hoogeveen – De Raad van State heeft vandaag uitspraak gedaan inzake het bestemmingsplan voor de Art impression Kloostertuin voor webwoningbouw op het Mauritsplein en de gemeente in het gelijk gesteld.pr-ma-pl

Dat betekent dat het bestemmingsplan definitief is en dat de bouw van de eerste woningen in het project ‘De Kloostertuin’ definitief mogelijk is geworden. Ook voor de uitgifte van de resterende kavels bestaan geen belemmeringen meer.

Voor de eerste 3 woningen in de Kloostertuin was al een bouwvergunning afgegeven. Voor nog 4 woningen is een aanvraag ingediend. In de rij met kloostertuinwoningen zijn nog 2 kavels vrij en ook voor de vrijstaande hofwoningen zijn nog enkele kavels beschikbaar. Tenslotte is er nog ruimte voor enkele woonwerkkavels op een fraaie zichtlocatie langs de Industrieweg.

Project De Kloostertuin biedt de ruimte uw eigen woning of woonwerkpand te bouwen in het centrum van Hoogeveen. Wonen met het gemak en de voorzieningen van de stad op loopafstand. Wonen met de stad in je achtertuin! Meer weten? www.hoogeveen.nl/wonenindekloostertuin of tel. 14 0528 en vragen naar Vastgoed.

Door Henk Boer

Geef een reactie