Hoogeveen – Fractievoorzitter van de SP in Hoogeveen, Bianca Behr, treedt met onmiddellijke ingang terug als raadslid. Al geruime tijd kampt zij met gezondheidsklachten.Bianca Behr

Een jaar geleden is zij al gestopt met haar werk in het onderwijs. Dat leidde echter niet tot voldoende verbetering. Behr: ‘Dat ik geen betaald werk meer had betekende alleen maar dat ik nog meer tijd besteedde aan de SP en het raadswerk. Ik ben iemand die de dingen niet half kan doen. Ik krijg pas rust als ik het werk helemaal neer leg. Daarom is tijdelijk met ziekteverlof gaan geen optie voor mij.’ Ook haar taken in het afdelingsbestuur legt Behr neer. Donderdag neemt zij afscheid in de raad. Het is nog niet bekend of haar opvolger nog dezelfde avond geïnstalleerd kan worden.

Door Henk Boer

Geef een reactie