Hoogeveen – Tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 29 oktober jl. heeft de VVD Hoogeveen Bianca Hoogendoorn als nieuwe Voorzitter gekozen.Bianca_48_HR

Tevens werd Rik de Jonge benoemd als nieuw Bestuurslid PR. Rik is met 19 jaar met voorsprong het jongste VVD-bestuurslid in Drenthe. De voorzitterswissel was nodig geworden, nadat Bianca’s voorgangster, Anneli Bouckaert, werd benoemd tot Voorzitter van het Provinciale Bestuur (Kamercentrale) Drenthe.

Bianca Hoogendoorn (48) is in het dagelijks leven Trainer/Coach en eigenaar van de Narmada Academie in Hollandscheveld. Daarnaast is zij Voorzitter van het Noordelijke Vrouwelijke Ondernemersnetwerk Vice Versa. Ook is zij lid van de Provinciale Commissie Leefomgeving. Rik de Jonge (19) is in het dagelijks leven student Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Het nieuwe bestuur wil een actieve dialoog aangaan met de inwoners van de Gemeente. Enerzijds wil men de banden met de leden en de afdeling versterken. Waarbij de krachten binnen de Afdeling gemobiliseerd en versterkt moeten worden. Maar anderzijds wil de VVD Hoogeveen de partij opengooien voor liberale andersdenkenden. Daarbij hebben jongeren een streepje voor.

Bianca Hoogendoorn: “Wij willen ons actief en positief inzetten voor het behoud van werk en het versterken van het ondernemersklimaat in de Gemeente. Als wij daarin samen doelgericht optrekken, ben ik ervan overtuigd dat er een productieve verbinding met de Hoogeveners gaat ontstaan. Dat kan nog mooie dingen opleveren voor onze Gemeente. In Hoogeveen liggen nog voldoende kansen die we samen kunnen oppakken.”

Door Henk Boer

Geef een reactie