HOOGEVEEN – Op deze pagina houden we je op de hoogte over hoe de bibliotheek omgaat met het Coronavirus. In reactie op het landelijke crisisoverleg tussen de ministers en topambtenaren heeft de bibliotheek besloten om de landelijke lijn te volgen. Daarnaast neemt de bibliotheek aanvullende maatregelen.

Drentse bibliotheken t/m 6 april gesloten
In navolging van de richtlijnen van de Nederlandse overheid, is op zondag 15 maart het besluit genomen dat alle Drentse bibliotheken vanaf maandag 16 maart gesloten blijven voor alle publiek t/m in ieder geval 6 april.

Ook de bibliotheken op school en diensten en activiteiten rondom BoekStart in de kinderopvang zullen worden opgeschort tot 6 april. Eerder was al bekendgemaakt dat alle evenementen en activiteiten, georganiseerd in een van de Drentse bibliotheken, worden afgelast tot en met 6 april. Voor deze activiteiten en evenementen geldt dat hiervoor de nieuwe datum van 6 april wordt gehanteerd. Wij rekenen op je begrip.

Wij realiseren ons dat, juist in deze tijd, het lezen van boeken een heel welkome afleiding kan zijn en verwijzen daarom iedereen naar de informatie op deze website. Hier vind je informatie en tips over o.a. e-books lezen en luisterboeken. De finale van de Provinciale Voorleeswedstrijd die op 15 april zou plaatsvinden in Coevorden, wordt tot nader order uitgesteld. Nadere informatie volgt.

Geef een reactie