Hoogeveen – Vanaf 9 juni organiseren de bibliotheken in Drenthe een Pauperparadijs zoek-en-winactie. De bibliotheken missen twaalf exemplaren van het boek ‘Het Pauperparadijs’ en roepen het publiek op om ze te zoeken.

Degene die een boek met een gouden wikkel vindt en terugbrengt naar de Bibliotheek, wint twee kaarten voor de succesvolle theatervoorstelling Het Pauperparadijs in Veenhuizen.

De actie
Aan deze actie van alle Drentse bibliotheken kunnen zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek meedoen. In elke gemeente is een boek te vinden. De prijzen zijn twaalf maal twee toegangskaarten voor de voorstelling op vrijdag 21 juli. De prijs vertegenwoordigt een waarde van meer dan honderd euro.

Hints
Om het publiek op weg te helpen, worden er op 9 juni vanaf 11.00 uur hints verspreid via de social media en RTV Drenthe over de locatie van de verstopte boeken. Het radioprogramma Anouk in de middag staat die middag van 13.00 tot 16.00 uur in het teken van de zoektocht.

Theaterspektakel over arm en rijk
Het Pauperparadijs wordt na het succes van vorig jaar opnieuw opgevoerd in Veenhuizen. Meer dan 40.000 bezoekers genoten al van dit theaterspektakel in de open lucht, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Suzanna Jansen. Ook dit jaar is de belangstelling groot.
De voorstelling vertelt een prachtig verhaal over arm en rijk, de liefde, het leven en alle obstakels van dien.

Meer weten?
Voor meer informatie kunnen deelnemers kijken op de Facebookpagina van Bibliotheek Hoogeveen en op www.bibliotheekhoogeveen.nl.

Geef een reactie