HOLLANDSCHEVELD – Vanaf morgen is er weer een Katemo feest, die na twee jaar van afwezigheid van start gaat. Met op de woensdag om 13.00 een kinderbingo met daaropvolgend om 14.30 uur een kindertheater. Met om 20.00 uur een bingo met verloting in de feesttent. Voor de donderdag staat er vanaf 13.00 uur een kindersurvival op het programma (Met: schminken, glittertattoo & springkussens)

De vrijdag gaat van start met een fietstocht, starten kan tussen 9 en 11 uur. Aan het eind van de dag is er een special optreden. Van de band Melrose in de feesttent aanvang 21.00 uur.

Voor de zaterdag staat er een vol programma. Die s’middags om 13.00 uur van start gaat met de jaarmarkt. En met het spectaculaire spel. “Glans van de schans” TRY OUT! Met voor de jongeren is er iets speciaals bedacht zij mogen glijdent met hun zwemband naar beneden. Met om 15.30 uur is er het serieuzere werk met het spel “Glans van de schans” 2022!

later in middag verzorgd “Muziek op het weiland” een optreden. Met medewerking van Willem Spans. En met voor de jeugd schminken, glittertattoo & een van fantastisch springkussen voor de kleinsten onder ons. Tegen 21.00 uur laat de band Tour of music & Danillo Wattez de feestgangers uit hun bol gaan.

Stichting Katemo Hollandscheveld-Zuid

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: