Algemeen

Bijdrage van Leefbaarheidsfonds voor Burendag Wolfsbos

HOOGEVEEN – Het Leefbaarheidsfonds heeft een bijdrage van € 150, = gedaan voor de aanschaf van ‘beachvlaggen’ voor gebruik bij Burendag in Wolfsbos.

Burendag Wolfsbos juli 2018

Op de vlaggen komt een logo van een ‘vreemde vogel’, passend bij de Vogelbuurt. Dit logo is ontworpen door leerlingen van De Carrousel, School voor Speciaal Basisonderwijs, en bewoners van het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos.

Ook de logo’s van de NNCZ/ het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos, De Oosterkerk, Bewonerscollectief Wolfsbos (locatie d’Olde Bieb), SWW (locatie De Vogelwiek), locatie Kwikstaart 31 en locatie De Arend komen op de vlaggen te staan. Deze organisaties werken sinds 1,5 jaar samen in de wijk Wolfsbos.

Op Burendag 2018, zaterdag 22 september, organiseren zij gezamenlijk activiteiten in de wijk. De beachvlaggen staan dan als herkenningspunten op de locaties waar de activiteiten plaatsvinden. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: in de Oosterkerk zijn spelletjes en kunnen bezoekers een kaarsje opsteken. In d’Olde Bieb is een fotoquiz. Bij het Jannes van der Sleedenhuis is een buurtfestival met creatieve activiteiten en wordt muziek aangeboden. Aan de Kwikstaart is ruimte voor ontmoeting met buurtbewoners onder het genot van koffie of thee.

Na afloop van Burendag worden de beachvlaggen gebruikt bij andere activiteiten die in gezamenlijkheid georganiseerd worden.

Over het Leefbaarheidsfonds Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in Hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties van het Hoogeveense bedrijfsleven.

Hoogte punten

online radio

MRP.insert({ 'url':'http://freeuk8.listen2myradio.com/stream.mp3?ipport=freeuk8.listen2myradio.com_35754', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'De oude bosfazant', 'welcome':'Welkom hier', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'http://freeus5.listen2myradio.com/stream.mp3?ipport=freeus5.listen2myradio.com_37052', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'forceHTML5':true, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'RD Elim', 'welcome':'Welkom bij RD Elim', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://streamunit.nl:9031/varia192;', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Varia Fm', 'welcome':'Luister gezellig mee', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://streamunit.nl:9031/varia192;', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Varia Fm', 'welcome':'Luister gezellig mee', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://cdn.rtvdrenthe.nl/icecast/rtvdrenthe/rtvradio', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Radio Drenthe', 'welcome':'altijd in de buurt', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://mediaserv38.live- streams.nl:18026/stream', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'Radio Hoogeveen', 'welcome':'Welkom bij', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'http://streamunit.nl:9187/stream', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'forceHTML5':true, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'Drentsepiraten', 'welcome':'Welkom ...

Lees meer ...

Westlands Mannenkoor doet Hoogeveen aan

HOOGEVEEN - Afgelopen Vrijdag 6 maart werd er in het bijzijn van een vertegenwoordiging van het Westlands Mannenkoor en popkoor ...

Lees meer ...

Geef een reactie