Hoogeveen – Leren van en met elkaar is een van de uitgangspunten van de stichting Bijeen. Dat geldt voor de kinderen, maar zeker ook voor de leerkrachten. Om dit in de praktijk te brengen is het inmiddels een goede gewoonte dat leerkrachten en medewerkers van Bijeen elkaar aan het begin van een nieuw schooljaar opzoeken. Dit jaar doen ze dat op 20 september in MFC Tiendeveen.

Naast leren en kennis delen is het ook een dag van de ontmoeting in een informele sfeer. Er zijn tal van momenten waarop er gelegenheid is om bekende en nieuwe collega’s te spreken. Binnen Bijeen is er sprake van veel netwerken en clusters en dat maakt het gemakkelijk elkaar op te zoeken om eens van gedachten te wisselen.
Ontwikkelings- en scholingskansen worden binnen Bijeen door de leerkrachten goed benut en zij delen graag hun kennis met hun collega’s. Daarom is er ook dit jaar weer een breed aanbod van passende workshops waar op ingeschreven kan worden. Zo zijn er o.a. workshops over het onderwijs aan anderstaligen, creatief schrijven en stellen, onderwijsbehoeften en oplossingsgerichte gesprekken, sport en gezond gedrag en tekentherapie. Het ochtendprogramma is er geheel mee gevuld.

Na de gezamenlijke lunch zal er een inleiding over Gelukskunde aan de hele groep worden aangeboden door Mirjam Spitholt. Weet u dat 50% van je geluksgevoel erfelijk bepaald is, slechts 10% wordt bepaald door de omstandigheden (en daar zetten de meesten van ons nu juist zo graag op in) en het goede nieuws is: 40% van je geluksgevoel maakbaar is! Voor het middagdeel van het programma zullen ook de GMR- en bestuursleden aanschuiven.

Voor meer informatie hier enkele flyers:

Uitnodiging studiemiddag Bijeen compleet (PDF)

Uitnodiging studiemiddag Bijeen middag (PDF)

Geef een reactie