HOOGEVEEN – Een krant kopen is uit de tijd zou je denken maar toch….
Dagblad van het Noorden heeft het er voor over om persoonlijk kennis te maken in plaats van alleen maar op een kantoortjes te zitten. Een plekje op de markt in Hoogeveen mag hier dan ook niet ontbreken. Er lopen heel wat leden niet leden en oud-leden.

Verschillende oud-leden die jaren geleden zijn gestopt vanwege het prijskaartje, verhuizing of misschien vanwege de digitalisering hadden een eigen verhaal zoals op deze Koningsdag.

Een man kwam aangelopen en vertelde dat hij jarenlang lid is geweest maar vanwege het appartement waar hij nu woont had hij er geen behoefte aan om iedere dag die trap op en af te gaan alleen maar om de krant te gaan halen dus, dan maar geen krant. Ook vond hij de krant veel te duur en met al die reclames er in had hij hier maar weinig behoefte aan.

De heren die de kranten graag wilden verkopen of liever gezegd, graag nieuwe leden willen hebben, zochten eigenlijk vooral dit soort oud-leden want misschien komen ze erachter wat de reden is waarom de oud-leden zijn gestopt en kunnen ze hier zelf iets aan doen.
Deze man die luisterde naar wat de verkoper te zeggen had, wilde het toch proberen maar dan wel digitaal en één keer per week een krant die je kunt vasthouden want dat miste hij toch wel.
De verkoper vertelde dat het geen probleem is maar nog mooier, dat hij drie jaar lang voor een superklein bedragje hoeft te betalen.
De heren van de krant “Dagblad van het Noorden” waren erg leuke en aardige mensen, niet opdringerig maar heel meegaand met iedereen. Het is dan ook aan het publiek om die beslissing te maken toch?

Geef een reactie