HOOGEVEEN Binnenstad Hoogeveen en Stichting Bierfestival Hoogeveen zijn een samenwerking aangegaan zodat er tijdens het Stadslichtfestival 2023 een mooi compleet programma staat voor het weekend.

Hoewel de vorige editie al een daverend succes was pakt de organisatie van het Stadslichtfestival dit jaar nog grootser uit. Zo wordt op vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 21.00 uur elke 20 minuten de Video Mapping Show op de Hoofdstraatkerk vertoont. Wie vrijdag en zaterdag geen tijd heeft kan zondag om 17.00 uur nog eenmaal de Video Mapping Show zien. Daarnaast wordt de hele binnenstad feeëriek verlicht, is er een laserlichtshow, een kerstmarkt met dertig kersthuisjes, treden er tientallen lichtkunstenaars en zeven koren op diverse locaties in het centrum op.

En of dat nog niet genoeg is kunnen bezoekers ook meedoen aan een dj-contest waar men ook het dj-vak kan leren. Wie een mooie herinnering aan het Stadslichtfestival wil hebben kan een selfie maken met de Kerstman. Het Stadslichtfestival vindt plaats van vrijdag 15 december tot en met zondag 17 december. De organisatie raadt u aan om een fotocamera mee te nemen en om warme kleding aan te doen, het kan namelijk ’s avonds fris zijn. Meer informatie is te vinden op stadslichtfestival.nl.

Kerst- en Winterbierenfestival
Op zaterdag 16 december van 16.30 tot 21.30 uur sluit het Kerst- en Winterbieren Festival zich aan bij de festiviteiten. Bierliefhebbers kunnen aan de Hoofdstraat-Noord kiezen uit 97 speciaalbieren aangeboden door 14 brouwerijen uit Noord Nederland. Meer informatie vindt u op bierfestivalhoogeveen.nl.

Geef een reactie