Hoogeveen – Samen met familie, vrienden, kennissen, buren en vrienden gratis film kijken? Steenbergerpark Leeft!  Organiseert voor de 3e keer een openluchtbioscoop in het Steenbergerpark. Samen zittend in het gras en deze keer kijkend naar de film ‘Vacation’.

Bios in het Park HoogeveenDit voor Hoogeveen unieke evenement vindt plaats op zaterdagavond 10 september vanaf 19.00 uur in het Steenbergerpark.

Op het grote veld voor de heuvel in het Steenbergerpark, staat deze avond een groot filmscherm. Vanaf 19.00 uur zorgt de dj voor een gezellige sfeer terwijl je de beste plek uit kunt zoeken en wat lekkers kunt kopen. Vanaf 19.00 uur is er drinken, koffie en allerlei lekkers verkrijgbaar. Neem contact geld mee.

Rond 20.30 uur starten we de film ‘Vacation’. Het is een family komedie waarin het gezin naar het coolste pretpark van Amerika gaat om dichter tot elkaar te komen en de jeugdvakantie van pa nog eens over te doen. Dit verloopt iets anders dan verwacht.

Met de waardebon van AH Offerein kan er een gadget voor in ieder geval een droge bips opgehaald worden bij de bar. Wie deze bon inlevert en de gadget bemachtigd maakt kans op het winnen van een Ballonvaart die al gepland staat op vrijdagavond 23 september vanaf het Steenbergerpark. Deze plaats in de luchtballon wordt beschikbaar gesteld door Stichting Actief Samenleven. In de pauze van de film maken we de winnaar bekend!

Vooraf, in de pauze en na afloop is er de mogelijkheid een vrijwillige bijdrage achter te laten. Deze wordt zeer gewaardeerd zodat de leuke extra’s op de verschillende evenementen van Steenbergerpark Leeft nog net iets leuker kunnen in 2017.
Pro-Vision levert de benodigde techniek, Vue regelt de film en De Schildhoeve, Haayer verhuur, ’t Bakkie, AH Offerein verzorgen de overige catering.

De weersvoorspelling is prima, kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina van Steenbergerpark Leeft! Facebook.com/steenbergerpark.leeft

Door Henk Boer

Geef een reactie