Hoogeveen – Op Burendag 2015 met al je buren, kennissen, familie en vrienden gratis film kijken? Steenbergerpark Leeft! organiseert voor de 2e keer een openluchtbioscoop in het Steenbergerpark. Samen zittend in het gras en met zijn allen kijken naar de recente film ‘What we did on our Holiday’.

Dit voor Hoogeveen unieke evenement vindt plaats op zaterdagavond 26 september vanaf 19.30 uur in het Steenbergerpark.

Op de plek waar een aantal jaren geleden de Park Opera werd opgevoerd, bij de heuvel in het Steenbergerpark, staat deze avond een groot filmscherm. Extra bijzonder is dat er vooraf een DJ zorgt voor n gezellige sfeer terwijl je de beste plek uit kunt zoeken en wat lekkers kunt kopen. Vanaf 19.30 uur is er drinken, kaasplankjes, churros, ijs, popcorn en lekkers van de BBQ Westerbergen te verkrijgen. Rond 20.30 uur starten we de film ‘What we did on our Holiday’. De film is geschikt voor alle leeftijden. Het is een family komedie over een gezin die met hun 3 excentrieke kinderen naar de verjaardag van opa gaan in Schotland.

Iedereen is welkom om deze Britse komedie gratis te bekijken. In de pauze en na afloop is er de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage achter te laten, zodat Steenbergerpark evenementen kan blijven organiseren.

JT Hoogeveen levert de benodigde techniek en de popcorn en van Regteren, Haayer verhuur, De IJscobar, BBQ Westerbergen en Breider verzorgt de overige catering.
Het succes van de avond is tevens afhankelijk van het weer. Actuele informatie is te vinden op de Facebookpagina van de activiteitencommissie Steenbergerpark Leeft! Facebook.com/steenbergerpark.leeft

Door Henk Boer

Geef een reactie