HOOGEVEEN – Succesvol ondernemen is niet alleen geld verdienen met je mooie dienst of product. Het is óók controle houden over de ontwikkeling van je bedrijf. En als dat niet jouw grootste hobby is, is het fijn dat er een systeem is dat realtime die controle houdt, op elk moment van de dag.

Nog fijner is dat er collega-ondernemers zijn, die jou daarbij helpen. In Hoogeveen zijn dat Edwin Snijders en Gert-Jan Mannak, die sinds kort onder de naam Bottomlines actief zijn vanuit Ondernemershotel De Compaen.

Bottomlines koppelt alle relevante data en software van je bedrijf en bundelt dat in een handige online-tool, die je als app op je smartphone kunt installeren. Om altijd en overal realtime inzicht te krijgen in elk proces binnen je bedrijf. Met dat inzicht kun je stappen zetten om het rendement van je bedrijf te verbeteren en vervolgens te groeien.

‘We kunnen daarnaast ook helpen door te sparren en samen een goed fundament voor je bedrijf te maken, voor de lange termijn. Vervolgens staan we dagelijks klaar met adviezen, of het nou om marketing of personeel gaat. Of waar je als ondernemer dan ook mee te maken krijgt’, aldus Snijders en Mannak.
Het zijn twee doorgewinterde ondernemers, die het klappen van de zweep kennen. Samen goed voor 35 jaar ondernemerschap, in respectievelijk de levensmiddelenhandel en technische groothandel. Zij weten uit ervaring dat controle, inzicht en groei essentiële ondernemersvaardigheden zijn, die medebepalend zijn voor het succes van je bedrijf.

‘We hebben beide geleerd om op elk moment te weten waar je met je bedrijf staat en naar toe wilt, om de juiste beslissingen te nemen. Er zijn altijd momenten waarop je moet beslissen om klanten te werven of juist mensen aan te nemen. Om al dan niet te investeren of reorganiseren. Om in te spelen op externe factoren. Altijd weer is het nodig om bij te sturen. En dan is het handig als je daar een goed systeem voor hebt. ‘

Er zijn bij Bottomlines 9 verschillende pakketten beschikbaar; Snijders en Mannak adviseren graag -geheel vrijblijvend- welk pakket voor welke ondernemer geschikt is.

Bottomlines organiseert ook regelmatig gezellige netwerkbijeenkomsten in Hoogeveen, waar handige tips worden verstrekt. Ondernemers zijn van harte welkom op zo’n bijeenkomst. Zie voor data en meer informatie www.bottomlines.nl. Of bel gewoon even met Edwin Snijders (06-10906997) of Gert-Jan Mannak (06-29080662) www.bottomlines.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: