ELIM – Ook al viel het aantal deelnemers wat zicht aanmeldde voor de breiactie wat tegen, mede door de hoogbejaarde Zwaantje uit Elim is het een groot succes geworden. Dozen vol breiwerk bestaande uit sokjes sjaals mutsen etc. staan klaar om naar de juiste adressen gebracht te worden. Dit keer zal er veel naar de Oekraïners gaan, maar er wordt ook gedacht aan de minder bedeelden in ons land. Een deel wordt door de kledingbanken uit onze omgeving uitgedeeld aan de minder bedeelden. Deze actie is door Stichting Elim Vitaal & Actief (EVA) ingezet om de ouderen in coronatijd de eenzaamheid doen te verdrijven. Eenzaamheid tegen gaan door zich in te zetten voor de minderbedeelden in onze wereld!

Wie denkt dat de actie nu voorbij is mag weten dat deze nog volop gaande is. Inmiddels is de actie niet meer alleen voor de Elimse ouderen van EVA, maar voor alle geïnteresseerde ouderen in Elim, Hollandscheveld en Nieuwlande. Men kan zicht nog altijd opgeven via het onderstaande telefoonnummer.

EVA is trots op de hoogbejaarde Zwaantje die nog een tempo van breien heeft waar menig jonge breister jaloers op zal zijn. Zo is bijvoorbeeld een muts breien op een avond geen uitzondering. Het breiwerk ziet er uit als ‘nieuw in de winkel gekocht’. Zijn er nog mensen die hun overgebleven wol willen doneren voor deze actie bel dan met (06) 44 318 640. Zo helpen we onze ouderen en de minderbedeelden van onze maatschappij.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: