Algemeen

Bricks & Trains 2016 vermaakt jong en oud

Hoogeveen – Op zaterdag 17 en zondag 18 september vond de 4e editie van Bricks & Trains plaats. Twee dagen lang stonden beide hallen van Maxx Sport and Event aan de Terpweg in het teken van Lego, miniatuur en modelbouw.

Vooral een parcours met racewagens vond veel belangstelling bij de jeugd. Ze mochten zelf  zo’n radiografische auto besturen. Dat viel nog niet mee. De kinderen werden geholpen door de ouders.

Verzamelaars van de bouwstenen en de modelbouw willen graag de verzameling tentoonstellen. Het biedt kleine verzamelaars de mogelijkheid om hun collectie eindelijk eens te laten zien, maar er zijn ook grote verzamelaars die ongetwijfeld indrukwekkende spullen meenemen.

Bricks & Trains is Een beurs voor de hele familie, van jong tot oud. Hier kon het publiek kijken wat er allemaal met modelbouw gedaan kan worden. Van Legosteentjes tot treinen, boten, vrachtauto’s en raceauto’s. Voor de kinderen was er ook de mogelijkheid om lekker met Lego te gaan bouwen. Kinderen tot 4 jaar hadden gratis entree.

4e-editie-van-bricks-trains-17-1 4e-editie-van-bricks-trains-14-1 4e-editie-van-bricks-trains-13-1 4e-editie-van-bricks-trains-08-1 4e-editie-van-bricks-trains-07-1 4e-editie-van-bricks-trains-06-1 4e-editie-van-bricks-trains-04-1 4e-editie-van-bricks-trains-03-1

Geef een reactie