Hoogeveen – Het was afgelopen zaterdag een prachtige dag om burendag te vieren. In het Jannes was de opkomst van bewoners en buren bijzonder groot.burendag

Het Dubbelmannenkwartet “Dubbel vier” uit Emmen heeft een mooi koffieconcert verzorgd. Bewoners genoten zichtbaar van de bekende en onbekende liedjes die zij ten gehore brachten. Verder is er in het Jannes de Buurtbank onthuld. De bank die op maat is gemaakt door de medewerkers van WerkPro.

Hij is niet zo diep maar wel iets hoger zodat het opstaan van de bank wat gemakkelijker is. De bank krijgt volgende week zijn vaste plaats in de tuin zodat de hele buurt er samen van kan genieten. Ook in locatie Wolfsbos en in het Beatrix in Hollandscheveld waren verschillende activiteiten gepland.

’s Middags was het in de Wolfsbos een gezellige drukte met de herfstmarkt en de kunstroute. In de Beatrix stonden er spelletjes klaar en de film Oud Hollandscheveld werd bekeken. Door de activiteiten op en rond de locaties is een mooie verbinding gezocht met de buurt en kon men samen genieten van deze burendag. Immers; samen zijn we van waarde!

Door Henk Boer

Geef een reactie