Hoogeveen – Aanstaande Zaterdag is het nationale burendag. Een jaarlijks terugkerend feest georganiseerd door het Oranje Fonds en Douwe Egberts.

In Hoogeveen en omstreken zijn er veel initiatieven deze dag. Samen met de buren organiseren ook de locaties van de NNCZ activiteiten op burendag. Zo kan de buurt in Hollandscheveld bij het Beatrix een buurtbank mozaïeken en kunnen de buren van het Jannes van de Sleedenhuis aan de Eisenhowerstraat een buurtbank maken.

Verder organiseert locatie Wolfsbos een herfstfair en gaan dichters aan de slag met het gedichten-pad. Met al deze activiteiten stimuleren we cliënten, medewerkers en buurtbewoners de verbinding aan te gaan en samen een prachtige dag te beleven. Immers; ‘Samen zijn we van waarde’. Iedereen is daarom van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en mee te doen op burendag. Hopelijk levert het ook blijvende contacten op. Alle activiteiten die in wijken of dorpen waar we gevestigd zijn worden georganiseerd, zijn terug te vinden op de website van de NNCZ.

Door Henk Boer

Geef een reactie