HOOGEVEEN – Afgelopen zaterdag was het groot feest bij Buurtvereniging Westersluis, het 20-jarig bestaan werd gevierd. De ochtend begon met koffie en gebak voor de vrijwilligers en oud-bestuursleden. Als speciale gast was Leonie van RTVDrenthe aanwezig met het programma “Op Tjak” om meerdere interviews af te nemen die tijdens het radioprogramma Hemmeltied die ochtend uitgezonden werden.

Het middagprogramma was speciaal voor de kinderen ingelast, er kwamen maar liefst 62 kinderen die bezig gingen met het versieren van hun fiets, om daarna samen met Dweilorkest de Bruggebloazers een rondgang door de wijk te maken.  Bij terugkomst kregen de kinderen een welverdiende portie patat en een snack. Wethouder Erik Giethoorn gaf samen met voorzitter Henri Klok het startsein voor de rondgang door de wijk, waarna de bonte stoet vertrok.

In de avond was er een feestavond met medewerking van de band Cave Canem, afgewisseld met conferencier Koop Drost. Het bestuur kan terug kijken op een zeer geslaagde dag.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: