Maatschappelijk

C. & W. de Boer Stichting schenkt cliënten NNCZ in De Weide Hoogeveen een duo fiets

HOOGEVEEN – Op dinsdag 10 juli ontving het Jannes van der Sleedenhuis De Vecht (onderdeel van de NNCZ) een duo fiets van C. & W. de Boer Stichting. Blij verrast hebben een cliënt en vrijwilliger de fiets bij de overhandiging in ontvangst genomen.

foto eigen ©

Met deze fiets hebben ouderen de mogelijkheid om op de fiets de wijk in te gaan. Voor ouderen voor wie het bijvoorbeeld voorheen niet meer mogelijk was om alleen te fietsen, kunnen op de duo iets nog wel gerust samen met een vrijwilliger op pad.

De fiets zal gebruikt worden om mee in de wijk te fietsen. Niet alleen bewoners van het Jannes van der Sleedenhuis De Vecht, maar ook andere ouderen in de omgeving van De Weide kunnen hier samen met een vrijwilliger gebruik van maken. Er worden nog vrijwilligers voor de duo fietsen gezocht. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de receptie via 0528 200 270, of het woonzorgcentrum aan de Vecht 3 in Hoogeveen binnenlopen.

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Geef een reactie