HOOGEVEEN – In de decembermaand worden gevoelens van warmte, liefde en gezelligheid opgeroepen. Het is een tijd van bezinnen en een tijd waarin we meer openstaan voor de ander. Zo ook bij Suzanne Lammers die een initiatief gestart is en dit samen met de leden van het Apostolisch genootschap tot een succes heeft gemaakt.

Een gevoel iets voor een ander te willen doen, een lichtpuntje willen zijn voor degene die dit goed kunnen gebruiken. In deze tijd waarin we meer op onszelf aangewezen zijn is het goed om te blijven kijken naar de dingen die wel kunnen en bijdragen aan positiviteit. Zo zijn er cadeaus ingezameld voor de kinderen die op dit moment verblijven in het AZC te Hoogeveen. 70 kinderen die veel hebben meegemaakt en het ook verdienen om een glimlach op hun gezicht te krijgen. Het is zo’n succes dat er inmiddels al bijna 200 cadeaus gebracht zijn.

Eten aan de eetkamertafel is even niet mogelijk bij de familie Lammers want de tafel ligt vol met alle 200 cadeaus. Dit tweedekans speelgoed is aangevuld met nieuw speelgoed. De doelstelling was om aan ieder kind 1 cadeau te geven. Nu krijgt elk kind er minstens 2 en misschien wel 3! Volgend jaar is er misschien wel weer een andere doel of idee want zowel de ontvangers als de gevers worden hier heel blij van.

Door Henk Boer

Geef een reactie