Hoogeveen – Op woensdag 1 november is het precies 20 jaar geleden dat cafetaria De Wielewaal in de wijk Wolfsbos in Hoogeveen een nieuwe eigenaar kreeg. Nu, 20 jaar later is Emil Knol trots op zijn personeel en de inmiddels verkregen kennis dat er samen voor zorgt dat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd, snack of patatje op zijn tijd.

Reden genoeg voor een feestje. Met op woensdag een korting van 20% op het gehele assortiment, iets lekkers en de introductie van een nieuw snack geeft eigenaar Emil de gelegenheid om deze dag mee te vieren. Dat kan overigens niet alleen op woensdag. Ook op vrijdag en zaterdag is er voor iedere gast een leuke attentie, kent ieder dagdeel een voordelige aanbieding en wordt een proeverij gehouden.

Over de afgelopen 20 jaar zegt eigenaar Emil: De naam De Wielewaal is door de jaren heen zeker herkenbaar geworden in Hoogeveen. Wij blijven bezig om de kwaliteit van onze producten te verbeteren door te luisteren naar de gast en onze eer hoog te houden aangaande de aandacht die wij besteden aan ieder portie goudgele patat. Dat de gasten zien hoe je e.e.a. bereidt en vooral het directe contact met de gast is iets waardoor ik hoop dit werk nog vele jaren te mogen doen, aldus Emil. Naast de kwaliteit van de patat staat de cafetaria bekend om haar huisgemaakte eierballen en berehappen en voor wat betreft de saté om het malse satévlees dat, als saté babi (varkensvlees) of ajam (kippenvlees) door de cafetariamedewerkers zelf wordt gemarineerd, gespiesd en bereid.

Dat er in al die jaren veel veranderd is, vindt Emil wel duidelijk. Het gaat steeds meer om een juiste balans tussen voeding en beweging. Onze slogan is overigens al jaren: ‘Eet gevarieerd en met mate dan hoef je het snacken niet te laten’. Bewust genieten kan dus nog steeds. Zijn er speciale wensen of vragen over de producten van de cafetaria dan adviseren de medewerkers hierover graag op basis van hun jarenlange ervaring.

Wilt u weten hoe een patatje jaba daba do smaakt of bent u benieuwd naar de nieuwste snack in het assortiment, dan nodigt de cafetaria u uit eens langs te komen.

Meer informatie over cafetaria De Wielewaal en haar veelzijdigheid vindt u op de site www.cafetariadewielewaal.nl en op de facebookpagina van de cafetaria.