HOOGEVEEN – De Cascaderun in Hoogeveen introduceert trots “Cascaderun Vitaal”. In samenwerking met gezondheidspartners willen ze niet alleen deelnemers klaarstomen voor de hardloopwedstrijd, maar ook gezondheid en welzijn bevorderen. “We willen op deze manier een positieve bijdrage leveren aan het groeiende probleem van overgewicht, zowel bij jongeren als ouderen”, aldus Michael Brinkhof, voorzitter van de Hoogeveense Cascaderun. Hij vervolgt: “Cascaderun Vitaal is laagdrempelig, een klein beetje uitdagend en, het allerbelangrijkste, toegankelijk voor iedereen. Het uiteindelijke doel van het programma is dat men zich gaat realiseren dat vitaliteit en gezondheid een essentiële bijdrage leveren aan het dagelijks functioneren op je werk, op school en ook in je kostbare vrije tijd.”

Hardloopclinics
Cascaderun Vitaal biedt twaalf laagdrempelige hardloopclinics op de moderne atletiekbaan in Hoogeveen, geleid door ervaren trainers in samenwerking met Hac63. Of je nu net begint of een doorgewinterde hardloper bent, het programma is voor iedereen toegankelijk.

Start in januari
Het avontuur begint op maandag 22 januari 2024, met twee groepen om 18.15 uur en 19.45 uur. Iedereen die wil meedoen en zijn gezondheid een boost wil geven, kan meer informatie vinden op de website www.cascaderun.nl/vitaal.

Geef een reactie