Hoogeveen – Waaraan zou de gemeente in Wolfsbos aandacht moeten besteden en wat speelt er in de wijk? Dat is wat de CDA-fractie graag wil horen tijdens het fractiespreekuur komende donderdag in De Olde Bibliotheek in De Wielewaal.

cda-logo

Het CDA houdt dan namelijk haar fractievergadering in de wijk en van 19.00u tot 20.00u mag iedereen binnen lopen, die iets te melden heeft aan de plaatselijke politiek.

In het voorgaande jaar trok de CDA-fractie er ook al regelmatig op uit om de fractievergadering te houden op een andere plaats dan het gemeentehuis. Dat jaar werden onder andere een aantal dorpen aangedaan. Nu strijkt de fractie dus neer in de wijk Wolfsbos. ‘Het is goed om niet alleen maar te wachten tot de mensen naar ons toe komen, maar om ook naar de mensen toe te gaan,’ aldus CDA-raadslid Klaas Kroezen. ‘In dorpen en wijken zelf horen we vaak van alles over wat daar speelt en die informatie kunnen we goed gebruiken’. Opmerkingen, tips, vragen en klachten zijn dus van harte welkom. Het fractiespreekuur zal in ieder geval gebruikt worden door Het Bewonerscollectief en De Wijk Werkt.

De vergadering in de Wielewaal is de eerste CDA-vergadering op locatie dit jaar. Maar, net als vorig jaar, zal ook dit jaar het CDA weer regelmatig haar vaste vergaderlocatie op het gemeentehuis inruilen voor een alternatieve plaats in de gemeente. Wilt u het CDA uitnodigen in uw dorp of wijk, laat dit dan weten en ga naar www.cdahoogeveen.nl voor contactgegevens.

Door Henk Boer

Geef een reactie