Hoogeveen – Waaraan zou de gemeente meer aandacht moeten besteden en wat speelt er in de wijk? Dat is wat de CDA-fractie graag wil horen tijdens het fractiespreekuur komende donderdag in Het Oor aan de Van Goghlaan. Het CDA houdt dan namelijk haar fractievergadering buiten het gemeentehuis en van 19.00u tot 20.00u mag iedereen binnen lopen, die iets te melden heeft aan de plaatselijke politiek.

Al jarenlang trekt de CDA-fractie er regelmatig op uit om de fractievergadering te houden op een andere plaats dan het gemeentehuis. Dit keer wordt Het Oor gebruikt als tijdelijke fractiekamer en dat is een toepasselijke locatienaam, want de fractie komt vooral haar oor te luisteren leggen. ‘We willen niet alleen maar wachten tot de mensen naar ons toe komen, maar ook naar de mensen toe gaan,’ aldus CDA-raadslid Klaas Kroezen. ‘In dorpen en wijken zelf horen we vaak van alles over wat daar speelt en die informatie kunnen we goed gebruiken’. Opmerkingen, tips, vragen en klachten zijn dus van harte welkom.

De komende tijd zijn de fractiespreekuren extra belangrijk voor het CDA. Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur, hoort de partij namelijk ook graag wat er de komende vier jaar anders moet. Bovendien kan er tijdens het fractiespreekuur natuurlijk met de fractie gesproken worden over het nieuwe verkiezingsprogramma. Dit programma, met de titel ‘Samen thuis in Hoogeveen’, werd enkele weken geleden vastgesteld door de CDA-leden. De fractie hoort graag wat mensen daarvan vinden en kan ook vragen over haar speerpunten voor de komende raadsperiode beantwoorden. Het programma is te vinden op www.cdahoogeveen.nl. Mensen die het CDA willen uitnodigen in hun eigen dorp of wijk, kunnen op dezelfde websitecontactgegevens vinden.

Geef een reactie