Chantal Oosterga winnares van waardebon á € 75,00

HOOGEVEEN – Zoals iedere laatste zaterdag voor een verkiezingsdag, was er ook vandaag een verkiezingsmarkt op de Hoofdstraat. Door de kou en de snijdende wind, werd de markt rond 12.00 beëindigd.

Maar in de CDA-winkel werd er tegelijkertijd een Kinderdag gehouden. Kinderen konden er terecht voor een voetbalspel, om te gamen, te schminken en voor poffertjes en popcorn. Ondertussen konden ouders en andere geïnteresseerden in gesprek met CDA-wethouders, -raadsleden en -kandidaten.

Veel politici van andere partijen kwamen ook even langs om op te warmen, rond te kijken en wat mee te snoepen. Voor de winkel werd bij toerbeurt geflyerd door mensen die tegen de kou bestand of gekleed waren.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Rond drie uur trok CDA-lijsttrekker Erik Giethoorn, samen met Kamerlid Agnes Mulder de winnaar van de woordzoeker puzzel. Chantal Oosterga werd getrokken uit meer dan 300 inzendingen en kreeg later diezelfde dag een boodschappen bon ter waarde van €75,00 overhandigd.

Fractielid Erik-Jan Kreuze liet zich nog even schminken met op beide wangen “CDA”

%d bloggers liken dit: