Nieuws uit Hoogeveen

Chauffeurs De Bij verwelkomen hun reizigers in hun nieuwe tenue.

HOOGEVEEN – Als blijk van waardering ontvingen de negen chauffeurs van De Bij woensdagavond 30 januari 2019 een polo en chauffeursjas uit handen van wethouder Erwin Slomp.

De chauffeurs tonen met trots hun nieuwe tenue

Bijeenkomst Tijdens een gezellige informele bijeenkomst met familie, vrienden en reizigers reikte Slomp de kleding uit. Slomp: “een voorziening als deze valt en staat bij de mensen die het doen: zonder de chauffeurs is er geen Bij. De Bij zorgt ervoor dat alle inwoners van Hoogeveen laagdrempelig door de stad kunnen reizen. En De Bij is er voor iedereen! Jong of oud, vitaal of gebrekkig, rijk of arm”

Het succes van De Bij Het succes van De Bij is voor een grotendeels te danken aan onze chauffeurs. Ze helpen mee met in- en uitstappen. De chauffeurs zijn geduldig, maken graag een praatje en genieten van hun werk. Dat merkt de klant! Om dit succes te vieren wilde de gemeente de chauffeurs eens bedanken en in het zonnetje zetten. Aan Martin Schipper (coördinator van De Bij) is toen gevraagd waar de chauffeurs blij van worden. Het antwoord werd: bedrijfskleding van de Bij.

Vanaf vandaag, 31 januari, verwelkomen de chauffeurs de reizigers dus in hun nieuwe tenue.

Geef een reactie