HOOGEVEEN – Op donderdag 16 november 2023 organiseert de Historische Kring Hoogeveen. Een kringmiddag in de Passagezaal van Theater De Tamboer te Hoogeveen. De aanvang is om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). De spreker van deze middag is Cor Koopmans, een bekende en enthousiaste verteller over het oude Hoogeveen.

Cor Koopmans neemt ons mee naar het verleden van Hoogeveen. Toen de turfwinning plaatsmaakte voor de industrie, de Venesluis verdween en de A28 werd aangelegd. Hij laat ons zien hoe de Schutstraat, het Kinholtsbos. De Hoofdstraat en andere plekken in Hoogeveen veranderd zijn door de tijd heen. Hij vertelt ons ook over de mensen die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Hoogeveen. Zoals Hendrik Radijs, Jan de Weerd en de Firma Danes. Deze lezing is een boeiende reis door de tijd. Waarbij u veel zult herkennen en ontdekken over het Hoogeveen van toen en nu.

Consumptiebonnen
Als u iets wilt drinken tijdens deze middag, dan kan dat alleen met consumptiebonnen. Deze kunt u voorafgaand aan de voorstelling kopen en moeten zoveel mogelijk met pin betaald worden. In de pauze worden geen bonnen verkocht.

Aanmelding
Op verzoek van de Tamboer vragen wij u om zich van tevoren aan te melden. Dit helpt om het personeel beter in te plannen. U kunt zich aanmelden via e-mail info@historischekringhoogeveen.nl. Alleen als u geen e-mail heeft, kunt u zich telefonisch aanmelden via 0528-123456.

Geef een reactie