Algemeen

CvK Jetta Klijnsma op visite bij Radio Hoogeveen

HOOGEVEEN – Zaterdag 31 maart komt Jetta Klijnsma bij praten in het radio programma T VEEN OP van Radio Hoogeveen. Ze is een geboren Hoogeveensche en ze laat weten dat ze zich nog veel kan herinneren uit haar jeugd.

Na haar voortgezet onderwijs in Hoogeveen, studeerde ze sociaal-economische geschiedenis aan de Universiteit te Groningen. Na haar afstuderen kwam ze in dienst als medewerker van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer. In deze periode was ze assistent van de Kamerleden André van de Louw en Thijs Woltgens.

Toen was ze actief in de politiek van de gemeente Den Haag. Van 2008 tot 2010 en van 2012 tot 2017 was zij staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de kabinetten Balkenende IV en Rutte II. In de tussenliggende periode was ze lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Vorig jaar werd ze benoemd tot Commissaris van de Koning in onze provincie. Ze vertelt over deze sollicitatie, over haar jeugd, haar studie en het werk in Den Haag. De uitzending begint om 13.00 uur.

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Geef een reactie