HOOGEVEEN – Ik vond het vreselijk om te zien wat er gebeurde in Australië en schreef met een oude vriendin die in Australië woonde. Ze woonde 15 kilometer van de branden af en vertelde dat ze dagelijks in de rook zaten.

Om maar aan te geven hoe erg het was. Huizen bouwen we wel weer op maar het dierenleed is verschrikkelijk. Nu kwam mijn verjaardag eraan en ik dacht waarom combineer ik mijn passie obstakel trainingen geven niet met een goed doel! Zogezegd zo gedaan overlegd met Melchior Schoenmaker of ik het op mijn werk bij Outdoor Nijstad mocht houden. Dit was geen probleem. En zo is dus Dayen’s Aussie Snert Event geboren. Andere trainers ook gevraagd en zo hebben we een dagprogramma in elkaar gezet met, military, boxing, bootcamp en natuurlijk mijn passie OCR Training.

Mensen konden zich inschrijven via een link en aangeven welke training of meerdere trainingen wouden volgen. Na de training kregen ze bij de snack corner van Paviljoen Nijstad een kopje lekkere warme snert en een warme Unoxmuts maar ook konden ze koffie en thee krijgen deze werden aangeboden door het Paviljoen. Kosten waren € 5 per training en dat gaat naar Australian Zoo.

 

Deze organisatie doet veel voor de getroffen dieren in hun hospitaal. Er zijn veel mensen op afgekomen om mee te sporten maar ook zijn er veel anonieme donaties gedaan. De teller staat op 500 euro! Ik wil dan ook iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en geholpen heeft ontzettend bedanken! Maar natuurlijk vooral de mensen die gedoneerd hebben! Bedankt!

 

Geef een reactie