Informatie

De Bij weer een maandrecord van 4300 passagiers

Steeds meer reizigers voor De Bij

9 november 2017 – De Bij heeft in de maand oktober een recordaantal passagiers vervoerd. Met 4299 reizigers zit er een stijgende lijn in het gebruik van De Bij.

Dat steeds meer reizigers De Bij ontdekken is voor een deel te danken aan de inzet van studenten van het Alfa College. Dit voorjaar zijn er studenten op bezoek gegaan bij ruim 400 Wmo-pashouders, dit najaar worden weer 400 pashouders bezocht. Drie studenten zijn van de opleiding verpleegkunde. De andere studenten doen de opleiding SAW ( persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg & persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen).

Uit de bezoeken is gebleken dat 30% van de bezochte mensen nog niet wist van het bestaan van De Bij. Tijdens de bezoeken maken de pashouders kennis met De Bij, krijgen ze een welkomstpakket en is er ruimte voor vragen. Mede door de inzet van de studenten ontdekken steeds meer mensen het gemak en de gezelligheid van De Bij. Op dinsdag 7 november brachten ze een bezoek aan wethouder Jan Steenbergen om kennis te maken.

Zie een eerder bericht