Hoogeveen – Dansen, dat komt wel weer. En hard hoeft het ook niet, als het maar grooved. Kom luisteren naar die andere muzikale aanpak van deze topband die al meer dan 35 jaar in het rockcircuit meedraait: een zitconcert met bekende en minder bekende nummers.

De Dijk heeft zijn sporen achtergelaten in het Nederlandse muzieklandschap. In rocktempels en popzalen, in feesttenten en op festivals, overal in het land. En dan nu ook – eindelijk –  in de grote theaters. In 2014 heeft de band met de korte tour Kijk De Dijk de animo voor het theater gepeild, bij zichzelf en bij het publiek. Het voelde goed, aan beide kanten. Daarom nu Groef met nummers speciaal gekozen en opnieuw gearrangeerd voor het theater. Voor iedereen die eens zittend De Dijk-muziek over zich heen wil laten komen in de stijlvolle ambiance van het theater.

Dinsdag 11 april was De Dijk te gast bij PAUW op NPO1. De Dijk over de keuzes, twijfels en het nieuwe elan van Groef. Heb je de uitzending gemist, klik dan hier: pauw.vara.nl De aanvang van het concert in de Tamboerzaal is 20.15 uur

Geef een reactie