PESSE – Liep er gistermiddag rond 16.00 zomaar een man samen met zijn moeder mijn pad op aan de voorkant van de Oosterhof in Pesse. Hij stelde zich voor: “ik ben René Klomp en ik zou graag met mijn moeder die aan de Warreveen woont de duo fiets willen uitproberen, is dat mogelijk ?”. Maar natuurlijk is dat mogelijk. De duo fiets staat in de papierruimte van de Oosterhof.

Een half uurtje later komt René het pad rondom de Oosterhof opgereden, nu samen met zijn vader Jan Klomp. Dolenthousiast. Het plezier was af te lezen van het gezicht van Jan. Samen hebben ze nog een mooie fietstocht rondom Pesse gemaakt.

Bij het inleveren van de duo fiets was het enthousiasme onverminderd, en werd ons verzekerd dat de duo fiets veel vaker zal worden gebruikt door de familieleden van Jan. Hoe mooi is dat. Samen fietsen is toch veel leuker ?

Wil jij ook een keer met iemand fietsen ? Maak via 06-52717078 een afspraak en we zorgen dat de duo fiets klaar staat. Het mooie weer komt er aan en hoe fijn is het om met iemand een mooie fiets tocht te maken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: