HOOGEVEEN – Een algemene ergernis is zwerfafval. Hoe vaak ligt er niet een blikje op straat, een leeg zakje, papier of plastic? Vaak denkt men dan; hè bah, wat vies. Maar daar blijft het dan bij en afval meenemen doet niet altijd iedereen. Tijdens de Hoogeveense Trashwalk op woensdag 12 juni georganiseerd door de Hoogeveense Uitdaging wordt dit wel gedaan.

Foto: © Hoogeveense Uitdaging

Met, een hopelijk grote groep mensen, gaat De Hoogeveense Uitdaging op pad via een vooraf uitgezette wandeling van circa 3 á 4 kilometer, waarbij al het zwerfafval dat ze tegenkomen opgepikt en meegenomen wordt. De Hoogeveense Uitdaging zorgt voor materiaal waarmee afval veilig opgepakt kan worden. Het doel van de Trashwalk is gezellig met elkaar wandelen en de omgeving een beetje schoner achter te laten die dag.

De Trashwalk start woensdag 12 juni om 18.30 bij WERQ Personeelsdiensten aan de Schutstraat 114 in Hoogeveen. Iedereen is welkom om mee te lopen, onderweg wordt gezorgd voor een versnapering en kinderen kunnen rekenen op een ijsje.

Aanmelden kan via info@hoogeveenseuitdaging.nl, maar op het laatste moment aansluiten kan natuurlijk ook!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: