Onderwijs,  Sport

De jaarlijkse sportweek voor de basisscholen staat weer voor de deur

HOOGEVEEN – In week 22 organiseert de Sportcommissie Hoogeveen in samenwerking met Sportief Hoogeveen weer een fantastische Sportweek voor alle basisscholen. Studenten van het Roelof van Echten college en het Alfa college helpen mee om de kinderen te begeleiden.

Vanaf 29 mei gonst het in het Bentinckspark van de sport. Ruim 1000 leerlingen van groep 7 en 8 sporten op dinsdag, donderdag en vrijdag (09:00 – 14:00 uur). Voor hen is er een Flagball toernooi en een Sportcarrousel op het voetbalcomplex in het Bentinckspark. De Sportcarrousel bestaat uit een 6- tal gevarieerde onderdelen waarin zowel de teamspeler als de individuele sporter tot zijn recht komt.

Leuke spellen maar ook mountainbike, tractor-pulling en een spectaculaire stormbaan staan op het programma. De 1100 leerlingen van de groepen 5 en 6 zijn op woensdagochtend aan zet. Op hetzelfde voetbalcomplex worden diverse sporten aangeboden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen en de spelers aan te moedigen.

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Geef een reactie