Hoogeveen – Mensen die willen weten wat De Krullevaar bedoelt met ‘Samen spreken, samen werken, samen spelen, samen vieren – Samen het leven leren’ kunnen vrijdag 20 mei a.s. van 9.00 tot 11.00 uur binnenlopen om de basisschool aan de Korhoenlaan 3 in Hoogeveen ‘in bedrijf’ te zien. De Krullevaar, christelijke Jenaplanschool met een afdeling Kwadraat opent haar deuren voor alle ouders die zich oriënteren op een school voor hun kind.

Logo Krullevaar 2014

Op De Krullevaar staat niet de leerstof, maar uw kind centraal. Ieder kind is uniek, ontwikkelt zich op geheel eigen wijze, heeft eigen unieke talenten en een eigen leerstijl.

Ouders kunnen informatie krijgen over wat Jenaplanonderwijs in de praktijk betekent en ook hoe het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen is georganiseerd op de afdeling Kwadraat. U kunt luisteren naar ervaringen van ouders en kinderen, kijken in de stamgroepen en proeven van de sfeer die deze school uitstraalt en natuurlijk van de koffie en thee. Kortom u bent van harte welkom om kennis te maken met De Krullevaar in bedrijf op 20 mei!

Door Henk Boer

Geef een reactie