HOOGEVEEN – Geen donkere dagen voor Kerst, maar “Midwinter Dreams”! Helene Neijmeijer brengt in deze donkere tijden. Haar Kerstconcert “Midwinter Dreams”, dit is een afwisselend muziek/theater programma met geweldige gastoptredens van Ebba Celine, Freddy Cadel en Aimée Tent van Showciety Acrobatics. Het Kerstconcert is op zaterdag 19 december om 20.00 uur, in “Pand 405” aan het Zuiderdiep 405 in Valthermond.

Vooraf aanmelden is verplicht, met de daar voor op gestelde maatregelen van de Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Email: music@heleneneijmeijer.nl
Telefoon: 0599 20 20 34

Live Stream:
Het concert is ook rechtstreeks te volgen, via het YouTubekanaal van Helene Neijmeijer (voor €5,95 krijg je één privé-link) Is er iets niet duidelijk? Ali Bubür legt dit uit via haar YouTubekanaal .

het nieuwste van Helene Neijmeijer

“Moving”
Deze popsong bevat elementen van breakbeat en dance en gaat over een voortdurend onderweg zijn in het leven, zoeken en gewoon doorgaan. Deze song is het vervolgverhaal van “Woods of the Dancing Trees” van het album “Bold & Boundless”.

YouTube player

“Blauw Blauw”
Blauw Blauw is een positief verbindende boodschap in een pakkende/aanstekelijke song, bekrachtigd door het volk. Een song met een marcherend ritme/refrein. Betekenis van de titel “Blauw Blauw”: term voor het blauwe zwaailicht. Behoort tot het jargon en slang van politie agenten en rechercheurs.

YouTube player

Helene is ook te volgen via de volgend social media kanalen: YouTubekanaal, Facebook en op www.heleneneijmeijer.nl

Voor boekingen Management:

Peter de Graaf
“Pand 405”
Zuiderdiep 405
7876 AW Valthermond
Tel: 0599 20 20 34

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: