Hoogeveen – De schoolvakantie is weer voorbij. De Speel-O-Theek is vanaf 5 september as weer op de ‘normale’ tijden open. Dus op tijden zoals hier boven zijn vermeld. Maar we hebben de afgelopen periode niet stil gezeten. Er zijn een paar leuke spellen bij gekomen. Bijvoorbeeld de nieuwe trampoline en een penalty-pop. Een mooie aanvulling op ons grote assortiment buitenspeelgoed.

Coop-actie.
Bij de Coop-winkel in de Weide kunnen jullie je lege flessen inleveren en het statiegeld doneren aan de Speel-O-Theek. Deze actie loopt nog tot 1 oktober as. De Coop-organisatie verdubbelt de opbrengst, zodat we dan weer nieuw spelmateriaal kunnen aanschaffen. Dus even met je lege flessen naar de Coop.

Uitdagend Hoogeveen
Op zaterdag 9 september as is de Speel-O-Theek aanwezig op de manifestatie Uitdagend Hoogeveen; de start van het culterele seizoen. In de tuin van de Tamboer zijn onze medewerkers aanwezig met een kraam en veel (buiten)speelgoed. Kom even kijken en neem je buurvrouw, vriendin of bekenden met jonge kinderen mee. Kunnen ze gelijk profiteren van de kortingsactie voor een jaarabonnement: In plaats van € 32,50 nu € 25,-. En als je als abonnee zelf een nieuwe abonnee aanbrengt, krijg je die korting bij het verlengen van je jaarabonnement zelf ook.

Speelgoedcommissie
De Speelgoedcommissie binnen de Speel-O-Theek zorgt o.m. voor de keuze en aanschaf van nieuw materiaal. Na controle wordt dit ingevoerd in ons computersysteem, zodat het beschikbaar komt voor uitleen. Ze komen elke dinsdagmorgen een paar uurtjes bij elkaar. Heb je zin (en capaciteit) om dit groepje mensen te helpen? Kom dan eens op dinsdagmorgen langs of geef je op via secretariaat@speelotheekhoogeveen.nl.

Spel-uitleen
De spel-uitleengroep heeft een paar nieuwe medewerksters mogen verwelkomen. Maar er is altijd ruimte voor uitbreiding. Dus als je een paar uurtjes per maand beschikbaar hebt, kom dan eens vrijblijvend kijken. Het is 100% vrijwilligerswerk, maar je krijgt een gratis abonnement en je maakt heel veel kinderen blij. Kleine moeite, groot plezier.