Start kaartverkoop guido weijers

HOOGEVEEN – In heel Nederland schreeuwen artiesten, gezelschappen en medewerkers van theaters, poppodia, musea en culturele instellingen het om 20.00 uur van de daken: “we zijn weer open. Mooier dan ooit!” Ook in Hoogeveen doen medewerkers van De Tamboer en Het Podium hun publiek vanaf het 26 meter hoge dak van het theater een belofte: het culturele seizoen wordt Mooier Dan Ooit.

Dat wordt meteen gevierd met de bevestiging van een nieuwe voorstelling: vanaf 20.00 uur start de kaartverkoop van de openlucht comedytour Buiten spelen (zonder jas) van Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru. In juli organiseren De Tamboer en Het Podium samen een maand lang tuinconcerten, onder andere van Def Americans, Van Dik Hout, Frank Boeijen en Massada. Ook staan er twee kindervoorstellingen op het programma: Dikkie Dik en de taart op 27 juni en Wie heeft de vijver leeggehaald? op 11 juli.

Foto’s: Ostenta Media.

Verder kondigt De Tamboer aan dat de kaartverkoop van het theaterprogramma start op vrijdag 27 augustus. Op zaterdag 28 augustus vindt de start van het culturele seizoen plaats met U!TdagenD Hoogeveen. Bekijk via de websites of sociale media-kanalen van De Tamboer en Het Podium hoe het personeel om 20.00 uur het dak van de toneeltoren beklimt.

Geef een reactie