HOOGEVEEN – Theater De Tamboer organiseert op zaterdag 5 maart 2022 de negende editie van het Singer-songwriter Festival, met dit jaar een hele leuke twist. Dit jaar staan er niet alleen grote namen op het podium, maar zou jij het festival kunnen openen! Via een online zoektocht is De Tamboer op zoek naar het voorprogramma.

Hoe werkt het
Singer-songwriters kunnen een video van een eigen nummer of een bewerking van een bestaand nummer voor 7 februari insturen naar marketing@detamboer.nl. Een vakjury kiest hier een aantal finalisten uit. De video’s van de finalisten worden op donderdag 10 februari op de Facebookpagina van De Tamboer geplaatst, waarna het publiek een winnaar mag kiezen. De artiest die de meeste likes weet binnen te halen met zijn/haar video wint een plekje op het podium en speelt op 5 maart een set van maximaal vijf nummers.

Het Singer-songwriter Festival met Mooneye
Adembenemende luisterliedjes in een intieme setting. Het is al jarenlang het recept voor een heerlijke, bijzondere avond in De Tamboer. En dat is tijdens de negende editie van het Singer-songwriter Festival niet anders. De complete line-up is nog niet bekend, maar de Belgische band Mooneye rondom Michiel Libberecht is al wel bevestigd! De band won in 2019 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. In 2018 werd hun eerste EP door muziekblad OOR al bestempeld tot “meesterlijke popsongs”.

Door Henk Boer

Geef een reactie