Overhandiging theaterprogramma.

HOOGEVEEN – Met diverse festivals, internationale cirque nouveau-voorstellingen. Bekende namen als Snelle, Nielson, Daniël Lohues, Veldhuis en Kemper, Claudia de Breij en nog veel meer. Presenteert Theater De Tamboer het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2024-2025. Theater De Tamboer in Hoogeveen kondigt met trots een dynamisch nieuw seizoen aan, vol met culturele hoogtepunten en innovatieve initiatieven. Het seizoen 2024-2025 belooft een rijke mix van festivals. Internationale cirque nouveau-voorstellingen en optredens van gerenommeerde artiesten zoals Snelle, Nielson, en Claudia de Breij.

Een bijzondere toevoeging is de gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar bij geselecteerde jeugdvoorstellingen. Wat de toegankelijkheid van kunst en cultuur voor jongeren benadrukt. De Tamboer zet zich in om de creatieve geest te voeden en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. Het seizoen opent met het nieuwe CulTinair Hoogeveen festival. dat belooft een smaakvolle ervaring te worden met voorproefjes van voorstellingen en culinaire verrassingen. Met de steun van Rabobank en in samenwerking met Theaters Regio Zwolle, streeft De Tamboer ernaar om een breed publiek te bereiken en een onvergetelijk seizoen te creëren.

Start kaartverkoop
De voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen bij De Tamboer is in volle gang. Met een exclusieve periode voor accounthouders en vrienden die al op 14 mei 2024 is begonnen. Vanaf 16 mei 2024 kan het grote publiek ook toegang krijgen tot de kaartverkoop. Het is een spannende tijd voor theaterliefhebbers die uitkijken naar het bemachtigen van kaarten voor hun favoriete voorstellingen. De Tamboer biedt een gevarieerd programma aan dat cultuurliefhebbers van alle leeftijden aanspreekt. Met een gebruiksvriendelijke website. En de mogelijkheid om de theaterbrochure online te bekijken of op te halen in het theater zelf. Maakt De Tamboer het gemakkelijk om de perfecte voorstelling te vinden en te plannen voor een cultureel verrijkend jaar. Voor meer informatie over de start van de kaartverkoop en het programma, bezoek de officiële website van De Tamboer.

Foto: de Tamboer

Geef een reactie