de Tamboer het Podium

Hoogeveen – Vrijdag 7 en zaterdag 8 september borrelt en bruist Hoogeveen van de culturele activiteiten met het jaarlijkse openingsfestival U!TdagenD Hoogeveen. Theater De Tamboer trakteert nog op een extra cadeautje voor iedereen die vanaf 7 september kaarten koopt voor het nieuwe theaterseizoen.

de Tamboer het Podium

Bij iedere theaterbestelling ontvangt men 2 gratis Blind Date kaarten cadeau, waarmee men op zaterdag 22 september welkom is voor een exclusieve voorstelling. Wie er achter het rode gordijn schuilt, ontdekt het publiek pas bij het plaatsnemen in het rode pluche. De Blind Date actie is geldig zolang de voorraad strekt, vol is vol. Meer informatie en kaarten op www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa.

September Drentse Uitmaand
In de Drentse Uitmaand september kunnen liefhebbers van toneel en muziek alvast hun hart ophalen in De Tamboer. Zaterdag 15 september komt Eric Corton met de indrukwekkende solovoorstelling Ma naar Hoogeveen, waarin hij het boek van Hugo Borst over een moeder met Alzheimer tot leven brengt. Vrijdag 28 september wordt de Tamboerzaal omgetoverd tot muziektempel voor The World Can Wait Tour van Waylon. Hiervoor wordt speciaal een vloer over de theaterstoelen gebouwd, zodat er zowel zit- als staanplekken zijn. Dit komt zaterdag 29 september ook van pas voor het Irish Festival. Voor de elfde editie komen onder meer Drops of Green, High Time, Almost Irish en Dubh Linn naar Hoogeveen.

[smoothslider id=’1′]

Geef een reactie