HOOGEVEEN – Op 20 februari organiseren de Veenbazen gratis online workshops, speciaal bedoeld voor jonge, creatieve ondernemers!

Workshop Maak een content kalender
Wat is een content kalender en hoe maak je er een? Een workshop vol tips, creatieve energie en bovendien een gezellige middag! De workshop wordt gegeven door Wesley Withagen van AI Design. Wesley is al 20 jaar bezig met grafische vormgeving. Hij ontwierp producten voor o.a. Marvell, Disney, Nintendo & Nickelodeon.

Workshop Verbeter je LinkedIn-pagina
Krijg feedback op jouw LinkedIn-pagina. Heb je nog geen pagina? Maak er één aan. Het bedrijf Brightbrown biedt online een gratis scan aan. Doe deze om jezelf alvast te inspireren!

Workshop Krijg je boekhouding op orde
Ontvang een handig format waarin jij je boekhouding kunt bijhouden. Ook krijg je tips om je boekhouding te doen. De workshop is bedoeld om een begin te maken met je kennis over boekhouding.

Meedoen is gratis!
Wil je meedoen? Stuur een appje naar 0627 269035. Geef aan welke workshop(s) je wilt volgen.

Na aanmelding ontvang je de exacte tijdstippen waarop jouw workshops beginnen. Ook ontvang je een link om de workshop(-s) te volgen.

Alle workshops vinden plaats tussen 13.00 en 16.30 uur.

Over het project De Veenbazen
Veenbazen zijn jonge, creatieve ondernemers die er samen voor gaan in de regio Hoogeveen! Meer informatie over de Veenbazen en het programma vind je op www.veenbazen.nl. Het project is een samenwerking van Bibliotheek Hoogeveen, STiB Hoogeveen en de Inloopschool.

Meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: