Stuifzand – De vriendengroep A.T.F zijn nu alweer druk bezig met het verzamelen van takken voor een groot paasvuurbult voor 1 april. Zoals elk jaar doen gebruikelijk aan de Hoofdweg ter hoogte van nummer 58 in Fluitenberg. Er kan weer snoeihout en takken worden gebracht. Elke zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

Update voor vandaag was de mededeling; “Helaas door de weer omstandigheden is het pad naar de paasbult niet toegankelijk voor auto’s.”

De vriendengroep A.T.F uit Stuifzand

Manon Oosterkamp; “We kunnen dan ook bezig zijn, op het land maar het publiek hoeft zich niet laten tegen houden. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. En we hebben er heel veel zin in!! En dan gaat er op 1 april de fik erin.

Ook zijn er dit jaar weer spelletjes voor jong en oud, waaronder boomstronk gooien voor de ouderen en ballen gooien voor de kinderen. Degene met de meeste punten krijgt een prijs. Via paasvuur-stuifzand@hotmail.com kun je je nog aanmelden, of in de tent bij het paasvuur. De spelletjes beginnen om 21.00 uur bij de tent. Dit jaar is er ook weer een tent met muziek, eten en drinken.

Hou ook de Facebookpagina van de ATF Paasvuur in de gaten

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: