Christelijk rocken op het Stay Tuned Festival
HOOGEVEEN – Op 16 november staat de derde editie van het Stay Tuned Festival in Het Podium. Verschillende bands met uiteenlopende genres, van rock tot pop tot metal, zullen optreden. De volgende bands zijn bevestigd: Last Son of Eve, Dark Sky en Nobuts. Het Stay Tuned Festival brengt of houdt mensen in contact met het geloof, door middel van muziek. Kaarten voor het concert zijn te reserveren via hetpodium.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Over Stay Tuned
Het Stay Tuned Festival is een idee dat ontstaan is door 4 vrienden, die allemaal van muziek houden, maar ook van God. Hier wilden de mannen iets mee doen en in 2017 is het eerste Stay Tuned Festival georganiseerd. Het Stay Tuned Festival is een festival waarop verschillende bands in elk hun eigen genre spelen. De overeenkomst tussen de bands is dat ze allen een Christelijke inslag hebben. Wat wél overeenkomt, is dat alle bands een Christelijke inslag hebben.

Over de bands
Last Son of Eve heeft het vermogen om pop-songwriting te combineren met prog en heavy elementen. In hun nummers wordt er gezongen over de snel veranderende wereld. Dark Sky is een power metal band en staat bekend om haar krachtige en energieke live-optredens. Dark Sky heeft al meerdere keren met grote namen zoals Europe, Status Quo, Doro en Magnum op het podium gestaan. Nobuts is een Nederlandstalige powerpop/rockband met een verhaal. De nummers van Nobuts zijn losse verhaaltjes, maar door alle nummers samen loopt een groter thema.

Geef een reactie