Evenementen

Derde Pulledag met thema straattheater

Hoogeveen – Gisteren was het een druk bezochte derde Pulledag met als thema straattheater.

Op het Cascadepodium werd de voorstelling De droom van Annebel opgevoerd. Wanneer Annebel gaat slapen komen de elfen waken over haar dromen. De Droom van Annebel is een meeleef voorstelling voor kinderen. En er werd vrolijk meegedaan door de aanwezige kinderen.

Angstige en schrikmomenten waren er in de Tamboerpassage. Een baby T-rex gromde soms onverwacht naar het niets vermoedende publiek. Gelukkig werd de dinosaurussoort begeleid door een rancher.

Op de kruising van de Hoofdstraat en Jonkheer de Jongestraat, was de voorstelling werk in uitvoering te zien. Lopend achter een container met muziek, lieten de wegwerkers zien dat ze ook nog konden dansen op de Radetzkymars.

Op Het Kruis gaf J.P. de Kam een fantastische vuurshow. Zelfs de kinderen en publiek werden erbij betrokken. De oudere jeugd mochten zelf ook met fakkels gooien. Het vuurspuwen was enorm spectaculair. Aan het einde van de show dook J.P De Kam door the ring of fire.

De inmiddels bekende rode draad van de Pulledagen is Dansen Met Schaatsers georganiseerd door Dansschool Schadenberg. Dit vond plaats op de kruising Grote Kerkstraat-Raadhuisstraat met de Hoofdstraat. De jury bestond uit Jan Bols, Gerard Kemkers en Wendy Karst met als voorzitter John Harold Smit. Dit keer viel de beurt aan de schaatsers Linda de Vries en Joep Baks. Ze gaven een fantastische show weg van hoge kwaliteit. Linda met danspartner Brendan de Jonge haalden 24 punten. Joep met danspartner Anna Bunola haalden 25½ punten. Joep gaat door naar de finale.

IMG_2843a IMG_2566a IMG_2740a IMG_2734a IMG_2663a IMG_2650a IMG_2641a

Geef een reactie