Hoogeveen – Het hele seizoen werd er tijdens de rust van de thuiswedstrijden van eersteklasser v.v. Hoogeveen gestreden om de shootoutcompetitie.

Shootoutfinale 2016 (15-05-2016)

Alle D-junioren van Hoogeveen namen hier in diverse voorrondes aan deel. Telkens moest geprobeerd worden om middels een shootout de reserve-doelman van het eerste elftal te passeren.

De afgelopen twee wedstrijden werden de halve finales afgewerkt en afgelopen zondag was in de rust van de wedstrijd Hoogeveen – SC Erica de grote finale. Winnaar werd uiteindelijk Willem Meijer. Hij wist keeper Raimon Benjamins het vaakst te passeren. Jarno Smit eindigde op de tweede plaats net voor Ashly Uiterwijk Winkel en Luca Haverkoek. Willem Meijer schaart zich hiermee in het rijtje van Geronimo Tehupuring, Stefan Zantingh, Edwin Santing, Anouar Elmasoudi, Simon ten Kate, Justin Bruins, Mesud Yildirim, Jordy Jonkman, Twan Reinders, Brian Boersma, Rowin Prins en Jari Hilberink die de vorige elf edities wonnen. De keepers van de shootoutcompetitie waren in de meeste gevallen Raymon Slot en Ignas Peek. De jeugdcommissie kijkt terug op een geslaagd seizoen.

Op de foto: De finalisten samen met doelman Raimon Benjamins. Naast Raimon links Luca Haverkoek en rechts Jarno Smit. Voor Willem Meijer en Ashley Uiterwijk Winkel. (Gerjo Stegeman – vrij van copyrights).

Door Henk Boer

Geef een reactie