Economie

Desirée Boom opent winkel in winkelcentrum de Weide

Hoogeveen – Sinds 29 augustus is Hoogeveen een leuke winkel rijker. Op die dag opende namelijk Boecante in winkelcentrum De Weide. Boecante is een knusse brocante boekwinkel die gezellig vol staat met tweedehands boeken, brocante en vintage, en handgemaakte artikelen als kussens, plaids en tassen.

foto: Desirée Boom ©

Eigenaar is Desirée Boom. Zij vertelt: “Ik loop al jaren rond met het idee een winkel te beginnen. Altijd was er wel iets wat me tegenhield, maar toen Blokker wegging uit het winkelcentrum en ik de kans kreeg om een gedeelte van dat pand te huren, greep ik mijn kans. Ik ben zelf gek op boeken, en op vintage en brocante, dus de keuze voor het assortiment was snel gemaakt. Naast deze artikelen heeft de webshop Unique by Mariska ook een plekje gekregen. Haar zelfgemaakte artikelen passen erg mooi bij het assortiment, en zijn dan ook her en der in de winkel te vinden.

Ik blijf continu mooie dingen inkopen, dus het assortiment verandert regelmatig. Kom dus af en toe eens binnenlopen! Vanaf het najaar beginnen we ook met het geven van workshops, zoals haken voor beginners en andere leuke, creatieve cursussen. Meer informatie is tegen die tijd te vinden in de winkel en op de social mediakanalen van Boecante.” Boecante is gevestigd aan De Weide 20, en is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Hoogte punten

online radio

MRP.insert({ 'url':'http://freeuk8.listen2myradio.com/stream.mp3?ipport=freeuk8.listen2myradio.com_35754', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'De oude bosfazant', 'welcome':'Welkom hier', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'http://freeus5.listen2myradio.com/stream.mp3?ipport=freeus5.listen2myradio.com_37052', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'forceHTML5':true, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'RD Elim', 'welcome':'Welkom bij RD Elim', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://streamunit.nl:9031/varia192;', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Varia Fm', 'welcome':'Luister gezellig mee', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://streamunit.nl:9031/varia192;', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Varia Fm', 'welcome':'Luister gezellig mee', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://cdn.rtvdrenthe.nl/icecast/rtvdrenthe/rtvradio', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Radio Drenthe', 'welcome':'altijd in de buurt', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://mediaserv38.live- streams.nl:18026/stream', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'Radio Hoogeveen', 'welcome':'Welkom bij', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'http://streamunit.nl:9187/stream', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'forceHTML5':true, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'Drentsepiraten', 'welcome':'Welkom ...

Lees meer ...

Westlands Mannenkoor doet Hoogeveen aan

HOOGEVEEN - Afgelopen Vrijdag 6 maart werd er in het bijzijn van een vertegenwoordiging van het Westlands Mannenkoor en popkoor ...

Lees meer ...

Geef een reactie