HOOGEVEEN – De feestelijke opening werd bijgewoond door vele belangstellenden welke met champagne werden verwelkomd. Sinds 1 mei is Dewi Dijkstra eigenaresse van Dewi’s Salon, gevestigd aan het Haagje 109 in Hoogeveen. Op deze locatie vindt u het Centrum van Gezondheid en Welzijn.

Opening Dewi’s Salon aan Het Haagje.

Dewi’s Salon is een schoonheidssalon welke is gespecialiseerd in huidverbetering met o.a. acne behandelingen, Shihatsu massages en bindweefselmassages. Uiteraard kunt u er ook terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke gezichtsbehandeling, het harsen van wenkbrauwen, oksels, benen en andere schoonheidsbehandelingen. Op de Facebookpagina van Dewi’s Salon kunt u alle behandelingen terugvinden en er verschijnen tevens regelmatig leuke acties. Like daarom vooral de pagina van Dewi’s Salon zodat u niets hoeft te missen!

De Salon is geopend op dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00. Andere tijden en dagen zijn mogelijk op afspraak. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, maak dan snel een afspraak met Dewi u kunt haar bereiken via telefoonnummer ?06 – 50 80 83 58? Of via mail dewissalon@gmail.com.

Tot eind mei krijgt u 10% kennismakingskorting wanneer u dit artikel meeneemt naar de salon. We hopen u snel te mogen ontvangen!

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


 

%d bloggers liken dit: