Hoogeveen – In Hoogeveen is er van alles te doen op allerlei verschillende gebieden. Zo is er ook iedere maand een speciale kerkdienst voor verstandelijk beperkten. Deze kerkdiensten worden steeds gehouden in verschillende kerken. Iedere kerk vult dit in op zijn eigen manier.

Het gemeenschappelijke aan de diensten is dat de mensen met een verstandelijk beperking zichzelf kunnen zijn tijdens zo’n dienst. Ook wordt in de meeste gevallen de dienst aangepast zodat de mensen er meer plezier aan kunnen beleven. Zondag 12 november is de dienst voor verstandelijk beperkten in de Schutse, de baptisten gemeente aan de Schutstraat 147. De dienst wordt geleid door dominee Wijnand Van Berkel, die ruime ervaring heeft met deze diensten en er plezier in heeft.

In de dienst is een bijdrage van de kinderen. Er zijn instrumentjes beschikbaar om de feestvreugde tijdens het zingen te verhogen en natuurlijk kunnen mensen ook hun eigen muziekinstrumenten mee brengen. De dienst begint om 10 uur. Tien minuten vooraf wordt tijdens de inloop al gezongen. Iedereen is van harte welkom!

 

Geef een reactie