Hoogeveen – Op 9 september wordt dit jaar alweer de 4e editie van ‘Diner in het Steenberger Park’ georganiseerd. Na het diner wordt het Bios in het Park, inmiddels een bekend begrip, een film vertoond.

Bij het Pop Up concept: ‘Diner in het Park’ wordt men ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna mag u aan tafel en krijgt u een 3-gangen diner geserveerd. Een biertje/wijntje of fris is inclusief.

Na het diner kunt u in het park blijven en wordt de film de film The Jungle Book (2016 vertoond. Deze compleet verzorgde avond kost € 37,50 per persoon all in. Ook kinderen van harte welkom vanaf 4 jaar. De opbrengst van dit unieke Diner gaat naar een goed doel.Dit jaar de ‘Samenloop voor Hoop Elim

Het avondvullende programma is een uitstekende gelegenheid om met uw partner, familie en/of vrienden een gezellige avond te hebben of om cadeau te geven aan iemand op deze unieke locatie. Gezellig met vrienden of gewoon alleen bij een tafel aanschuiven kan natuurlijk ook. Reserveer gelijk uw plekje want het aantal deelnemers is beperkt.

Om te reserveren kunt u het beste een mailtje sturen naar: steenbergerpark@gmail.com en vermeld het aantal volwassenen en kinderen met hun leeftijd. Deze avond heeft een uniek karakter waarbij het diner maximaal aantal plekken beschikbaar is. Reserveer tijdig en u krijgt een reactie van de organisatie met info over de betaling en uw entreekaart.

Kijk voor de actuele informatie op: Facebookpagina van Steenbergerpark Leeft!

Geef een reactie